Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deset let

narozeniny.jpg

Ačkoliv je to neuvěřitelné, tak přesně dnes uplynulo deset let od založení těchto stránek. Od té doby se toho mnoho událo, od plodného období až po krizi, která bohužel přetrvala až do současnosti. Věřte mi ovšem, že bez vaší přízně, komentářů a povzbuzování by k onomu plodnému období nedošlo. Vím, že se moc neprojevuju, co se povídek týká, ale není den, kdybych nepřemýšlela o tom, jak je mi líto, že už nepíšu tolik jako dřív. Že nemůžu vnést kousek fantazie do Vašich životů a na chvilku Vás odvést od reality, ať už je pro Vás šťastná nebo z nějakých důvodů nepříznivá. 

Vážím si Vás moc, jen těžko se to dá vyjádřit slovy. Nejlépe by to vyjádřila povídka, já vím, ale bohužel se mi nahromadila práce a pár jiných věcí (ach, ano byla to i zábava) a já nestihla napsat nic. V hlavě to všechno mám, ale do počítače to prostě ne a ne přenést. 

Nepomáhá tomu ani to, že se doma pořád něco děje, takže nemám dostatečný klid a neustále mi někdo nahlíží přes rameno, což mě tedy dost vadí. Proto nejraději píšu v noci, když už se mi to podaří a to kvůli práci nejde až tak často. 

Nicméně Vám chci moc poděkovat za Vaši podporu i za nepříznivých podmínek, znamená to pro mě opravdu moc. 

 

12286098-dekuji--vektorove-ilustrace..jpg

 

Článek dávám i na tyhle stránky, protože na staré Iluzi již nelze vkládat komentáře. :) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

blahoželám!

(angie, 20. 6. 2017 19:04)

Gratulujem.:D Ani by ma nenapadlo, že už je to toľko. Aj keď v poslednej dobe poviedky veľmi nepribúdali, ešte stále je Iluze stránka, kam zavýtam aspoň každých pár mesiacov, len tak, skontrolovať, či ešte existuje.:) Som rada, že tu je, aj keď nemáš už toľko času písať.

PS: Vidím, že pribudli dve nové poviedky, už sa teším, až si ich prečítam. Tiež nemám čas, ale na toto si ho trochu nájdem.:)

Re: blahoželám!

(Keiro, 24. 6. 2017 3:02)

Angiiiiie. :) Tak ráda Tě vidím. :) Už jsem se začínala bát, že jsem o Tebe přišla. Doufám, že se Ti povídky budou líbit a samozřejmě moc děkuji za přání. :)

Re: Re: blahoželám!

(angie, 7. 7. 2017 17:01)

Neooj, stále som tu. Teraz keď na stránke opäť niečo pribudlo sem budem chodiť aj častejšie. Hádam sa pošťastia ďalšie poviedky.:)

...

(Sineada, 22. 5. 2017 4:27)

Gratuluji k výročí. Také jsem měla v těchto dnech dost hektické období v práci i v životě, tak je to gratulace poněkud opožděná. Každopádně přeji hodně štěstí, ať už tě čeká v budoucnu cokoliv. A moje sobecká část dodává, hlavně hodně povídek :-)

Re: ...

(Keiro, 22. 5. 2017 20:02)

Děkuji Ti za přání. :) Rýsuje se mi nové bydlení, takže bych konečně mohla mít na psaní klid, který potřebuji, tak doufám, že pomůže a zase začnu psát. Chybí mi to. :(